Kálmán Tamás - business coach

Kálmán Tamás vagyok, politológus, közgazdász és üzleti edző.
Az elmúlt 10 esztendőben képzéssel, oktatással és készségfejlesztéssel foglalkoztam. Dolgoztam magyar és multinacionális vállalatoknak (BNP Paribas Group, MKB Bank Zrt, IMI International Kft., Magyar Állami Operaház, Microsoft Magyarország, Béres Gyógyszergyár, Grow Csoport,
Porreal Ingatlankezelési Kft., stb.)

Éltem az Egyesült Állmokban és Japánban. Jelenleg a Nemzetközi Üzleti Foiskolán (IBS) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Foiskolán (BKF) oktatok japán nyelvet és japán üzleti kultúrát.

Mindig is érdekelt, hogy hogyan tudnám a legtöbbet kihozni megbízóimból és tanítványaimból. Folyamatosan kerestem az eszközöket, míg végül ráakadtam a coachingra. A módszert először magamon és barátaimon próbáltam ki, és megdöbbentem az eredményeken, ezért úgy döntöttem, hogy elmélyítem a szaktudásom és elvégeztem a DIADAL coach képzést.

Kollégáim és ügyfeleim szerint fő erősségem a motiválás és a türelem, ami a visszajelzések szerint már nagyon sok ember gondolkodását és képességeit fejlesztette.
Az alábbiakban néhány sikeres coachee-m véleményét olvashatja rólam:

„Fél évvel ezelőtt kezdtem el a közös munkát Tamással. Először kissé szkeptikus voltam a coachingot illetően, de aztán rájöttem milyen hasznos, ha valaki lényeglátóan kérdez és friss szemmel, elfogulatlanul ad visszajelzést. Köszönöm Tamás!”

Gábor, IT vezető

„Napjainkban nagyon fontos kérdés a bizalom. Számomra régóta gondot jelentett, hogy nem tudom kivel megbeszélni az üzleti problémáimat, nehézségeimet. Tamás türelmes, precíz és felkészült coach, aki az élet számos területén jártas, és aki rögtön elnyerte a bizalmamat. Közös munkáknak kézzelfogható eredménye lett a munkámban.”

Erika, kereskedelmi igazgató

„Nehéz eset vagyok. Tamás egy olyan személyi edző, akinek a segítségével jobban megismertem önmagamat, az erős és gyenge pontjaimat. Úgy érzem, hogy a coaching eszköztára révén „ma jobban működöm, mint tegnap”, és az önbizalmam is megerősödött. Tamással megtaláltam a megoldásokat, a pozitív változás pedig a kollégáimnak és a családomnak is feltűnt.
András, területi igazgató